Podjetje Povše Zlatko, Dr. Dent. Med.


Pri podjetju Povše Zlatko, Dr. Dent.

Kontaktirajte nas, vedno ste dobrodošli in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja

GSM: 07 308 81 50Povše Zlatko kontakt

Kontaktni podatki podjetja Povše Zlatko, Dr. Dent. Med.


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. 07 308 81 50. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – V podjetju Povše Zlatko, Dr. Dent. Med. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - Povše Zlatko ...

Povše Zlatko - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošliadd google map to my website

Povše Zlatko, Dr. Dent. Med.

Jurčičeva ulica 32
    8360 Žužemberk

Davčna št.: 48925900


Delovni časPon 12:30-19:30
To 12:30-19:30
Sre 08:00-15:00
Čet 08:00-15:00
Pet 08:00-15:00
Sob-Ned ZaprtoPrijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran dr-zobozdravnik.si - Povše Zlatko na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani dr-zobozdravnik.si - Povše Zlatko, in s tem sporočamo drugim, kaj dr-zobozdravnik.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


Povše Zlatko - Podjetje Povše Zlatko, Dr. Dent. Med.

dr-zobozdravnik.si

dr-zobozdravnik.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.