Kontakt podjetja Povše Zlatko, Dr. Dent. Med.


Kontaktirajte nas, vedno ste dobrodošli in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja..

Pri podjetju Povše Zlatko, Dr. Dent. Med. smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. Če potrebujete več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte s pomočjo obrazca spodaj oz. nas kontaktirajte preko telefona ali Emaila in z veseljem vam bomo pomagali.

GSM: 07 308 81 50


Povše Zlatko kontakt

Kontaktni podatki podjetja Povše Zlatko, Dr. Dent. Med.


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. 07 308 81 50. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – V podjetju Povše Zlatko, Dr. Dent. Med. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - KONTAKT ...

KONTAKT - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošliadd google map to my website

Povše Zlatko, Dr. Dent. Med.

Jurčičeva ulica 32
    8360 Žužemberk

Davčna št.: 48925900


Delovni časPon 12:30-19:30
To 12:30-19:30
Sre 08:00-15:00
Čet 08:00-15:00
Pet 08:00-15:00
Sob-Ned ZaprtoPrijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran dr-zobozdravnik.si - KONTAKT na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani dr-zobozdravnik.si - KONTAKT, in s tem sporočamo drugim, kaj dr-zobozdravnik.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


KONTAKT - Kontakt podjetja Povše Zlatko, Dr. Dent. Med.

dr-zobozdravnik.si

dr-zobozdravnik.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.